SLOBODAN VASKOVIĆ OTKRIVA: Počela bježanija iz SNSD-a, Milorad Dodik će 3. oktobra „razguliti“ za Rusiju, Vlado Đajić spakovao kofere za Sloveniju, Dragan Lukač osnovao firmu…

 SLOBODAN VASKOVIĆ OTKRIVA: Počela bježanija iz SNSD-a, Milorad Dodik će 3. oktobra „razguliti“ za Rusiju, Vlado Đajić spakovao kofere za Sloveniju, Dragan Lukač osnovao firmu…

Kako se približavamo terminu održavanja Opštih izbora, tako članovi SNSD-a postaju sve svjesniji da će Milorad Dodik trećeg oktobra „razguliti“ za Rusiju, odakle će sa čašom votke i smješkom na licu posmatrati kako javni tužioci hapse jednog po jednog Sektaša, piše na svom blogu novinar Slobodan Vasković, te nastavlja:

-Oni pemetniji od Srđana Mazalice su već počeli da traže alternativu. Tako je Vlado Đajić prije desetak dana, gostujući na Javnom servisu, najavio odlazak za Sloveniju.

Oni bolje upućeni u dešavanja u SNSD-u govore da su on i njegov kum doktor Arar već spakovali kofere i kupili kartu za Sloveniju, i to u jednom pravcu.

Dragana Lukača ne viđamo u zadnje vrijeme u javnom prostoru. Nakon što su ga Dodik i Siniša Kostrešević strpali u mišju rupu prije par mjeseci, on je uspio da se na trenutak izmigolji iz te rupe, te da na brzinu osnuje građevinsko preduzeće.

Lukač je jedan od rijetkih SNSD-ovaca koji je sebe uspio dovesti u situaciju da njegova sudbina ne zavisi od ishoda opštih izbora. Kako god da se završe izbori u oktobru, on će izvjesno završiti u zatvoru.

Čak i da Dodik opstane na vlasti, što je sada u domenu naučne fantastike, Lukač će biti uhapšen po Dodikovom naređenju.

Slično poput Lukača, još jedan Sektaš je u posljednjih pola godine nestao sa radara SNSD-a. Radi se o narodnom poslaniku Momčilu Antoniću.

On je očigledno shvatio da je vrag odnio šalu i da se valja kloniti na vrijeme distancirati od Crvene Sekte. Tako je on nedavno najavio povlačenje iz politike, piše Vasković.