“OVAKO VIŠE NE IDE”: Nakon opozicije, i Dodikov SNSD pozvao na proteste

 “OVAKO VIŠE NE IDE”: Nakon opozicije, i Dodikov SNSD pozvao na proteste

Skup, koji će biti održan na Gradskom trgu, počinje u 17.00 sati, a ova najava stiže iz Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini.

Nakon što je opozicija u bh. entitetu RS zakazala za danas proteste na banjalučkom Trgu Krajine protiv aktulenih dešavanja u RS-u, još jedan protest zakazan je za danas kasno poslijepodne, ali na sjeveroistoku Bosne i Hercegovine.

U Bijeljini će danas biti održan SNSD-ov skup pod nazivom “Bijeljina mora bolje”. Skup, koji će biti održan na Gradskom trgu, počinje u 17.00 sati, a ova najava stiže iz Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini, piše portal Buka.

Član Glavnog odbora SNSD-a Aleksandar Đurđević rekao je za agenciju SRNA da Bijeljina kao grad više nema vremena za gubljenje i tapkanje u mjestu i da protestni skup ima za cilj da “razdrma” gradonačelnika Ljubišu Petrovića iz SDS-a da konačno počne da radi svoj posao.

Podsjetimo, Gradski odbor SNSD-a u Bijeljini u utorak, 28. septembra pozvao je načelnika Petrovića da deblokira grad ili će biti prinuđeni da pokrenu njegov opoziv.