ODUŠEVLJENJE U HDZ-u ZBOG OSTANKA RADONČIĆA NA ČELU SBB-a: Čović mu odmah uputio čestitku

 ODUŠEVLJENJE U HDZ-u ZBOG OSTANKA RADONČIĆA NA ČELU SBB-a: Čović mu odmah uputio čestitku

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine, kako se navodi u saopćenju ove stranke, dr. Dragan Čović uputio je danas čestitku Fahrudinu Radončiću na reizboru za predsjednika Saveza za bolju budućnost BiH. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovani gospodine Radončić,

primite, u ime Hrvatske demokratske zajednice BiH i moje osobno ime, iskrene i prijateljske čestitke na Vašem reizboru za predsjednika Saveza za bolju budućnost BiH. Vjerujem kako će Vaše rukovođenje biti značajan čimbenik i poticatelj pozitivnih promjena.

Politika u ova izazovna vremena traži dodatnu mudrost i pronicljivost da prepoznamo važnost zajedničkog okvira u kojemu su sva tri konstitutivna naroda, temelj naše domovine, jednakopravna i jednako snažna da Bosnu i Hercegovinu osnaže i integriraju tamo gdje ona uistinu i pripada. Suradnja svih političkih stranaka u našoj zajedničkoj domovini Bosni i Hercegovini preduvjet je stabilnosti i našega euroatlantskoga puta.

Želim Vam ustrajnost i uspjeh u vođenju organizacije koja će biti istaknut partner u svemu zajedničkome što donosi budućnost, kao snažan sugovornik za nove ideje koje će doprinijeti boljem životu svakog stanovnika naše zajedničke domovine Bosne i Hercegovine.

Uz iskrene čestitke i prijateljske pozdrave,

Predsjednik HDZ-a BiH
Dr. Dragan Čović