„GDJE TI JE DODIK, GDJE TI JE DRAŠKO:” Na Cetinju napadnut Nebojša Vukanović, trenutno se nalazi…

 „GDJE TI JE DODIK, GDJE TI JE DRAŠKO:” Na Cetinju napadnut Nebojša Vukanović, trenutno se nalazi…

Narodni poslanik u Skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović napadnut je na Cetinju.
On je danas u popodnevnim časovima stigao na Cetinje i poslao izvještaj sa lica mjesta putem svog You Tube kanala.

“Ono što znamo da je nakon toga napadnut od strane Komita koji su mu dovikivali „gdje ti je Dodik, gdje ti je Draško“. Više detalja nemamo, osim da se trenutno nalazi u Policijskoj stanici i da je dobro. Očekujemo da će nakon davanja izjave biti pušten”, prenose Vijesti Srpske.

Vukanović se ubrzo oglasio putem svoga bloga u kome je pojasnio kako je poslije 17 časova u šetnji Cetinjem, prepoznala ga je grupa radikalnih crnogorskih ekstremista, tzv. komit.
“Povikali su „evo ovog Srbina“ i pitali „šta tražiš ovde Vukanoviću, marš u Trebinje Srbine, gdje ti je Draško Stanivuković, gdje ti je Dodik“, te me uz psovke na nacionalnoj osnovi počeli udarati pesnicama, koljenima i nogama”, napisao je Vukanović.

Dodaje da je u bliziji bila policija.
-Uspio sam udarce izdržati na nogama, nisam pao na pod, pa me nisu šutirali, ali su mi oduzeli oba telefona kako bi provjerili šta sam snimao. Uporno su psovali, te vrijeđali na nacionalnoj osnovi. Policija me uspjela uvući u policijsko auto, nakon čega sam otišao u stanicu da dam izjavu, pojasnio je,

U policiji su bili korektni, dao sam izjavu kolegama iz Crne Gore, nakon čega smo uspjeli u posljednjem trenutku izaći iz Cetinja, jer su bukvalno odmah poslije nas blokirali put prema Njeguši i Čevo.
On je ranije na svom blogu napisao da se uspio probiti nekako do Cetinja, starim putem preko Grahova, kako bi ispratio dešavanja.