DEBAKL ALEKSANDRA VUČIĆA: Prošla su 24 sata od njegovog “ultimatuma” NATO-u, sada poručuje -“Vezane su nam ruke”

 DEBAKL ALEKSANDRA VUČIĆA: Prošla su 24 sata od njegovog “ultimatuma” NATO-u, sada poručuje -“Vezane su nam ruke”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je u svom video snimku objavljenom na Instagramu da je važno “da su svi ljudi razumeli koliko je situacija teška, koliko su nam vezane ruke na Kosovu i Metohiji, ali da moramo da se borimo za svoj narod”.

-Jer ako se ne borimo, onda nikada ništa nećemo moći ni da ostvarimo”, poručio je Vučić u snimku na Instagram profilu “budućnostsrbije.av.

-Za sve što imamo, za napredak koji smo napravili, napravili smo ga zato što smo se borili, zato što smo pokazali da imamo dovoljno snage, dovoljno energije, znanja, vere u sebe, dodao je on.

-Ja samo mislim da je za nas strašno važno da pokazujemo uzdržanost, uvek i u svakom trenutku da težimo kompromisu, ali da pokažemo i odlučnost i da se borimo za svoju zemlju, da se borimo za svoju Srbiju, za svoj narod, kao i za sve druge građane koji žive u ovoj zemlji, poručio je on.

-Hvala ljudima u ovim teškim danima na podršci, hvala našem narodu na Jarinju i na Brnjaku, Srbija je uz vas, poručio je Vučić.

Ova poruka srbijanskog predsjednika putem Instagrama dolazi nakon što je proteklo 24 sata od intervjua za televiziju Pink u kojoj je saopštio da je generalnom sekretaru NATO-a Jensu Stoltenbergu postavio precizan uslov da reaguju u roku od 24 sata.

-Čekaćemo vas 24 sata da kao NATO reagujete, tek ako se posle toga nastavi pogrom našeg stanovništva, Srbija će reagovati i neće dozvoliti ono što se dešavalo 1995. ili 2004. godine, rekao je sinoć Vučić u programu televizije Pink.